Programma pilot 2020

De kogel is door de kerk ... de pilot gaat definitief door! Op deze pagina informeren we je over de details van het programma: data, sprekers, wat je kunt verwachten, etc. etc.

Datum kick-off: 11 maart 2020 17:30u

Tijdens de kick-off maak je kennis met andere deelnemers - zorgprofessionals en hun leidinggevenden. We hebben een aantal bestuurders uitgenodigd om hun visie te delen: wat zijn de uitdagingen die we in de leergang moeten oppakken? Maar het programma is vooral gericht op de deelnemers: het is hún kick-off!

  • Je ontmoet andere deelnemers en leidinggevenden. Ieder deelt zijn of haar begrip van 'sociale innovatie', waardoor je eigen beeld over dit concept wordt verrijkt.
  • Je krijgt een eenvoudige definitie van "sociale innovatie" aangereikt, voorzien van aansprekende voorbeelden uit de praktijk, zodat je ook anderen uit kunt leggen waar het over gaat.
  • Je leert over de uitdagingen waar jouw eigen organisatie en andere zorgorganisaties voor staan en hoe andere manieren van organiseren en innoveren kunnen bijdragen aan vernieuwing. Deze thema's komen vervolgens terug in de volgende sessies van de leergang en geven jou kaders om zelf met een innovatief idee aan de slag te gaan tijdens de workouts.